×
Hızlı İletişim: 0212 624 92 04  /  info@kardeselektrik.com.tr

Isıyla Daralan Makaron Boylarına Genel Bakış

Isıyla daralan makaronlarda doğru boyu seçerken, 80:20 kuralını göz önünde tutmak çok önemlidir. Doğru sonucu elde etmek için ısıyla daralan makaron toplam daralma kapasitesinin en az %20 oranında daralmalı ama, %80'inden fazla da daralmamalıdır.
80:20 oranı, tabii ki, bu tabloda göz önüne alınmıştır.

Daralma oranı 3:1 olan ısı ile daralan makaron Optimal daralma oranı 3:1 ile sadece bir kaç boy kullanarak çok çeşitli uygulamaları kapsayabilirsiniz.

Bu, stok maliyetinin düşmesini ve daha az yer kaplamasını sağlar. 3:1 ısı ile daralan makaronlar: HIS-3; HIS-A; TREDUX;
TF31; TC30; EPS-300; TA32

Daralma oranı 3:1

Boy

Kablo/Tel çapı

1.5/0.5

 

0.7 mm

 

1.3 mm

 

3/1

1.4 mm

 

2.6 mm

6/2

 

2.8 mm

 

5.2 mm

 

12/4

5.6 mm

 

10.4 mm

24/8

39/13

 

11.2    mm

18.2    mm 20.8 mm

 

33.8 mm

 

Daralma oranı 2:1 olan ısı ile daralan makaron LVR; HCP; TL27; HFT-A, HFT-B, PST-H; PSTHT; VITON-E; Kynar; TFE-2; TR27; SR27 

Daralma oranı 2:1

Boy

Kablo /Tel çapı

1.2/0.6

 

 

 

0.7 mm

 

1.1 mm

 

1.4 mm

 

2.4/1.2

1.9 mm

3.2/1.6

 

 

2.2 mm

 

2.9 mm

 

4.8/2.4

 

3.8 mm

 

4.3 mm

0-4/3.Z

 

 

5.7 mm

9.5/4.7

5.8 mm

 

7.7 mm

12.7/6.4

 

 

8.6 mm

 

11.4 mm

 

19.1/9.5

15.2 mm

25.4/12.7

 

 

17.2 mm

 

22.9 mm

 

38.1/19.1

30.5 mm

50.8/25.4

 

 

34.3 mm

 

45.7 mm

 

76.2/38.1

61.0 mm

101.6/50.8

 

 

68.6 mm

 

91.4 mm

60+ Yıldır Kalite Üretiyoruz.