×
Hızlı İletişim: 0212 624 92 04  /  info@kardeselektrik.com.tr

Bizden Haberler

Rekabetçi Fiyat, Yüksek Kalite kablo pabucu, Kablo Pabuçları

 

50 yılı aşkın süredir elektrik sektöründe faaliyet gösteren Kardeş Elektrik San. Tic. A.Ş, yılların getirdiği tecrübe ve bilgi birikimi ile kablo pabucu imalatına yenilenmiş seri standart tipler ile devam etmektedir.

Detaylı Kablo Pabucu Listesine buradan ulaşabilirsiniz...

Tüm Kablo pabuçlarımız %99,95 Cu-ETP elektrolitik bakır borulardan üretilmektedir. Standart seri (KP) kablo pabuçlarımız, 10 mm2 ‘den 400 mm’ye kadar standart üretimimiz olup, farklı ölçüler ve taleplerinize uygun olarak üretimlerimiz mevcuttur. Optimum elektriksel iletkenlik değerleri için, pabuçlarımız özel olarak tasarlanmıştır. “Doğru pabuç – doğru çene” anlayışını piyasaya tanıtan firma olarak, pabuçlarımız için özel olarak üretilen sıkma çenelerinin kullanılmasını tavsiye ediyoruz. Her zaman olduğu gibi en doğru ürün seçimi için sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.

Artan rekabet koşulları, gün geçtikte artan düşük kaliteli malzeme arzı ve artan talep doğrultusunda geliştirdiğimiz Kardeş Elektrik Kablo Pabuçları, rekabetçi fiyat ve yüksek kalite standartları ile sektörün ihtiyaçlarını karşılamak için, yaygın bayi ağımız ve Türkiye genelindeki satış ofislerimiz ile her zaman en yakınınızda olacaktır.

55+ Yıldır Kalite Üretiyoruz.