×
Hızlı İletişim: 0212 624 92 04  /  info@kardeselektrik.com.tr

Bizden Haberler

Kardeş Elektrik 2016 İş Ortakları Toplantısı Belgrad''da gerçekleşti

 

Organizasyon, verimli toplantısı ve renkli programıyla katılımcılar tarafından tam puan aldı.

İlk gün rehber eşliğinde geniş kapsamlı Belgrad şehir turu düzenlendi; Gezilen yerler arasında Nikola Tesla Müzesi, Kale Meydanı, Askeri Müze, İstanbul Kapı, Saat Kulesi, Damat Ali Paşa Türbesi, Leopoldov Kapı, Nebojsa Kulesi, Lazerevic anıtı yer aldı. Balkanların bu enerjik ve güzel şehri ziyaretçileri kendine hayran bıraktı.

İkinci günde yapılan toplantıda açılış konuşmasını Kardeş Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sırrı Kardeş gerçekleştirdi. 2016 yılı genel değerlendirmeleri, hedefler, stratejiler, yeni ürünler ve müşteri ilişkileri dahil birçok konuda yeni projeler incelendi ve karşılıklı görüşler paylaşıldı.

Son günkü gezi turunda önce Karlofça, arkasından ülkenin kuzeydeki Novi Sad şehri ziyaret edildi. Bu güzel tarihi yerler hakkında rehberden bilgi alan ve fotoğraf çeken ziyaretçiler, hep birlikte güzel bir turistik geziyi paylaşma fırsatını buldular.

Güzel paylaşımlar, yeni keşifler, yeni hedefler ve dostlukların perçinleştiği bir Kardeş Elektrik Bayi toplantısı daha böylece tamamlanmış oldu.

  belgrad_yldrm_olcer.jpgbelgrad_aksamyemegi.jpg

 

60+ Yıldır Kalite Üretiyoruz.