×
Hızlı İletişim: 0212 624 92 04  /  info@kardeselektrik.com.tr

ACEL Elektrik San.Tic. Ltd. Şti.

 

2010 yılında kurulan ve Gemlik'teki Bursa Serbest Bölgesinde faaliyete başlayan ACEL ELEKTRİK SAN. TİC. LTD .ŞTİ.,  öncelikli olarak Serbest Bölge avantajları ile ihracat taleplerine cevap vermek üzere kurulmuştur.

Gene aynı yıl elektronik sektörünün uluslararası markası  Phoenix Contact markalı çeşitli klemenslerin imalatına başlanmıştır.  2011 yılında Phoenix Contact GmBH Almanya, ACEL ELEKTRİK'e ortak olarak yatırımlar arttırılmış ve imalat hattı genişletilmiştir.   Günümüzde ülkemizde üretilen 200'ü aşkın çeşidi ile Phoenix Contact klemensleri dünyanın dört tarafına ihraç edilmekte ve ACEL ELEKTRİK üstün kalitesi ile birçok ürün için dünyada "tek tedarikçi" ilan edilmiştir.  Üretilen tüm ürünlerimiz UL, CSA, FM, VDE, ATEX sertifikalarına sahiptir.

 2012 yılında imalat hattına dahil edilen gelişmiş kalıp ve enjeksiyon hatları ile artık hammadde tedarikleri de ülkemizden temin edilmektedir.

 Günümüzde 1,250 m2 ‘lik alanda faaliyet gösteren ACEL ELEKTRİK 75 kişi istihdam etmekte ve gelecekte uluslararası önemli markalara imalat yapmayı hedeflemektedir.

Daha fazla bilgi alabilmek için tıklayınız.

60+ Yıldır Kalite Üretiyoruz.